Despre noi

Producem ambalaje inovative.

Însă povestea Antigua Star este mult mai mult decât atât și ești pe punctul să o descoperi. Dacă te afli aici, îți mulțumim!

iuliana-groza-ceo-founder-antigua

Sunt Iuliana Groza,  fondatoarea Antigua Star și sunt unul dintre acei oameni norocoși care face exact ceea ce îi place.

Cred că performanța din orice domeniu are o legătură strânsă cu pasiunea cu care realizezi ceea ce îți propui. Creația și inovația sunt calitățile de la baza business-ului nostru.

Contribui pe piața ambalajelor flexibile din 2002 și mă implic activ în tot ceea ce înseamnă producerea și livrarea unui ambalaj de calitate, prin Antigua Star, din 2010. 

Piața globală a materialelor flexibile este în creștere, iar rezultatele noastre extraordinare sunt și o consecinţă a pasiunii cu care ne facem treaba –  așa cum numai noi știm și așa cum poți și tu să descoperi, lăsându-ne un mesaj aici!  (dacă nu ai făcut-o deja)

Viziune

Antigua Star va fi brandul la care se gândesc de fiecare dată proprietarii de afaceri care au nevoie de ambalaje stand-up, multistrat.

Antigua Star va reprezenta furnizorul preferat al companiilor românești.

Misiune

Bazându-ne pe cei mai talentați profesioniști din industrie, îi ajutăm pe clienții noștri să aleagă ambalajele potrivite pentru produsele lor. Suntem dedicați inovației, sustenabilității și ancorați trendurilor internaționale pentru a oferi produse și servicii inovatoare. Ambalajele sunt fabricate de noi, în România și pun în valoare produsele într-un mod atrăgător, durabil și rentabil.

bakcground-antigua-packing

Servicii de consultanță în alegerea ambalajului potrivit

În funcție de produsele pentru care ai nevoie de ambalaj noi îți propunem cele mai bune soluții ce au în vedere tipul de material (pot fi ambajale cu până la 7 straturi), dimensiunea ambalajului, designul și metoda de ambalare.

Astfel, ai garanția că produsele tale au ambalaje de calitate ce complimentează produsul și îi conferă imaginea potrivită, respectând în același timp toate reglementările privind siguranța alimentelor.

Contactează-ne pentru a obține o mostră gratuită!

Noi suntem Antigua Star!

Ne pare bine să te cunoaștem!

Antigua - ambalaje profesioniste pentru profesionisti

Cauți ambalajele ideale pentru produsele tale?

Antigua Star are exact soluția de care ai nevoie!